Kaasut

Kuvateksti

Oikean suojakaasun valinta on tärkeää jokaisessa hitsausprosessissa. Hitsitalo tarjoaa Linden (AGA) kattavan suojakaasuvalikoiman kaikkien tarpeiden täyttämiseksi. Saat palvelupisteeltämme kaikki tarvitsemasi teollisuuskaasut, nestekaasun sekä tarvikkeet. Saat meiltä myös UNICYL®- ja GENIE®-tuotteet. Tarjoamme tuotteet ja palvelut myös toimitettuna.

UNICYL® - viisas vaihtoehto vuokrapullolle

UNICYL-vaihtopullolla tarkoitetaan sitä, että asiakas ostaa pullon omakseen ja maksaa jatkossa vain kaasusta, jonka hän käyttää. Ei enää vuokralaskuja eikä pullon tarkastuksesta koituvia kustannuksia. UNICYL-vaihtopullo on tarkoitettu pienkäyttäjälle, jonka kaasunkulutus on epäsäännöllistä, mutta joka haluaa varmistaa, että kaasua on aina saatavilla.

UNICYL 10 - paljon kaasua pienessä koossa. UNICYL® vaihtopullo on kätevän kokoinen ja viisas valinta kaasunkäyttäjälle, joka kuljettaa säännöllisesti kaasupulloja mukanaan tai liikkuu työssään. Kevyt ja matala (n. 13kg ja 65 cm) pullo on helppo kantaa ja ottaa mukaan työpisteeseen.

UNICYL-vaihtopulloissa on saatavana neljää eri kaasua:

Asetyleeni, jota käytetään yleisesti hapen kanssa kaasuhitsaus- ja leikkaussovelluksissa. Palaessaan hapen kanssa asetyleeni tuottaa kaikista polttokaasuista kuumimman liekin (3 200 °C).

Argon soveltuu erinomaisesti käytettäväksi mm. kaikkeen TIG-hitsaamiseen, alumiinin MIG-hitsaamiseen ja putkien hitsauksessa juurensuojakaasuksi.

ODOROX® hajuhappi, jonka avulla kaasuvuodot voidaan havaita nopeasti samalla parantaen hitsaajan turvallisuutta.

MISON® 18 -suojakaasu, joka vähentää otsonia ja parantaa hitsaajan työympäristöä.