Ammattitaitoiset luokkahitsaajat

Hitsaajat työmaalle

Hitsitalosta saa hitsauspalvelua myös vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan luokkahitsaustaitoa. Ammattitaisoisten hitsariemme pätevyydet kattavat rakenne- ja ruostumattomat teräkset niin putkille kuin levyille. Kysy myös alumiinin hitsausta.

Putkihitsaajan tyypillisiä kohteitamme ovat teräspaalujen hitsaus ja erilaiset lämpö- ja vesijohtoputket. Muita tyypillisiä töitämme ovat elementtien hitsaus sekä erilaisten teräsrakenteiden kuten siltarakenteiden, kaiteiden ja portaiden hitsaus.

Täyden palvelun hitsitalo on toiminut alalla jo 1980-luvulta alkaen.

Ota yhteyttä: Tero Karhu, 050 517 4613.

Hitsitalon hitsauspalvelut

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on voimassa olevat luokat niin rakennehitsauksiin kuin putkellekkin. Voimme tulla liikuteltavalla kalustolla asiakkaan kohteeseen. Pienemmät kappaleet ja työt voit tuoda liikkeeseemme Tattarisuolle.

Suoritamme teollisuus- ja asuinrakennusten teräsrakenteiden korjaus- ja asennushitsausta rakentajille ja saneeraajille. Tyypillisiä hitsaustöitä ova terilaiset pukit ja telineet. Hitsausmateriaaleina käytämme rakenneteräksiä, ruostumattomia ja hapon kestäviä teräksiä sekä alumiinia.

Kiskohitsaus

Teemme kiskohitsauksia yli 20 vuoden kokemuksella! Tunnettuja referenssejämme ovat HKL raitiovaunukiskojen kunnossapitosopimus 1993-2013, HKL:n uusien kiskojen päittäisliitokset 2001-2013 ja Vuosaaren sataman nosturikiskojen päittäisliitokset. Erityisosaamisemme kattaa
  • junakiskot
  • nosturikiskot
  • raitiovaunukiskot
  • muut urakiskot